Lærke Bentsen x Sistie – Halskæde Forgyldt med ferskvandsperle

795,00 kr.

Super søde og unik halskæde fra Lærke Bentsen med hvide ferskvandsperler

Lærke Bentsen har i samarbejde med Sistie designet en kollektion som skal hjælpe unge mennesker med at vide at de ikke er alene.

Lærke selv lever et liv med psykiske diagnoser, og bruger sin hverdag på at skabe et safe space for andre unge mennesker.

Mit mål i livet er nemlig at blive et safe space for dem der mangler et. Og det er det min smykkekollektion står for.” – Lærke Bentsen

De mange friske farver i Lærkes kollektion symboliserer at vi alle er forskellige, men passer alligevel sammen. Og det asymmetriske og kringlede design, symboliserer Lærkes egen hjerne.

Jeg har designet mine smykker med min historie i baghovedet. Designet er asymmetrisk, for at symbolisere min krøllede hjerne. De er specielle, unikke og perfekte uperfekte, præcis ligesom du og jeg. Jeg har valgt at tilføje friske farver, for at symbolisere, at vi alle passer sammen, selvom vi er forskellige” – Lærke Bentsen

Kollektionen består af øreringe, ringe og halskæder fremstillet i guldbelagt genbrugssølv og rhodiumbelagt genbrugssølv.

Størrelse: 38-42 cm

Materiale: Guldbelagt sølv – 100% recycled♻️ sølv.

-
+